Messebilde fra hallen

Stor interesse for HYTTE2012 på Norges Varemesse og i Stavanger i mars

Hallene fylles, nærmere hundre utstillere booket

– Hyttebransjen satser offensivt og signaliserer stor optimisme til tross for at mange aktører merker at markedet er tyngre nå enn for noen få år siden. Dette kommer klart til uttrykk gjennom den store interessen for neste års hyttemesse, HYTTE2012, sier Tore Bjørnstad.
Kveldsstemning Blindleia Ibiza 24 Touring tokt 2003

Sjøen for alle og HYTTE2012 med gigantmesse 22-25 mars!

Er det to fritidsinteresser som virkelig samler det norske folk, så er det båtliv og hytteliv. Neste vår finner entusiaster av begge slag den perfekte kombinasjonen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Helgen før påske arrangeres den attraktive Sjøen for alle og populære HYTTE2012 parallelt for første gang.
HYTTE2011 søndag 10

Full fart hos Jets på HYTTE2011

Jets har hatt skikkelig trykk på standen sin på HYTTE2011, som ble avsluttet på Norges Varemesse søndag ettermiddag. Stadig flere vil ha en moderne toalettløsning på den ofte gamle hytta.
HYTTE2011 - lørdag 9

Telemark-opptur i hyttemarkedet

– Vi opplever en herlig opptur i hyttemarkedet om dagen. Interessen som møtte oss på den store hytteutstillingen HYTTE2011 på Lillestrøm ble en ny bekreftelse på dette, sier Elin M. Tjønn Lauvsnes i Bjønntjønn Hyttegrend på Gautefallheia.
HYTTE2011 - lørdag 9

Jønland svært tilfreds etter to dager på HYTTE2011

– Så mange på blokka at vi kunne dratt hjem nå!

– Vi er så fornøyd, at for vår del kunne vi godt ha dratt hjem før helgeinnspurten her på messa, sier en oppstemt Helge Jønland i Jønland AS. Firmaet er på den store hytteutstillingen HYTTE2011 på Norges Varemesse på Lillestrøm. Responsen har vært veldig bra, sier den daglige lederen.
HYTTE2011 046

Hyttetorget satser stort på hyttemessen HYTTE2011

Hyttetorget er av de største aktørene i hytte-Norge, også på hyttemessen
HYTTE2011 som åpnet torsdag. Sandefjords-konsernet har en av alle største
utstillingene på messen.
Uvdal snekkerverksted

Lokale bedrifter med vind i seilene på HYTTE2011:

– Nesten overrasket over den store interessen

– Vi er svært godt fornøyd med resultatet av hyttemessen så langt. Mange kontakter er kommet i stand. Etter en messe som HYTTE2011 vet jeg at vi får en topp i etterspørselen, som gir sysselsetting over lang tid, sier daglig leder i Uvdal Snekkerverksted, Geir E. Prestegården .
HYTTE2011 057

Solheim og Furutangen vegg i vegg på HYTTE2011

– Til åpningsdag å være, har denne torsdagen vært svært bra, sier daglig leder Svein Ove Nordsveen i Solheim Hyttegrend i Engerdal. Torsdag åpnet dørene til årets største hyttemesse, HYTTE2011 på Lillestrøm. En rekke Hedmark-bedrifter markerer seg på messen.
HYTTE2011 062

Fornøyde hallingdøler på hyttemessen HYTTE2011

Hallingdal markerer seg sterkt på den store hyttemessen HYTTE2011, som åpnet på Lillestrøm torsdag. – Besøket har vært veldig bra, og det forteller også de andre utstillerne, sier Torgeir Vestenfor som står på Hallingdal Hytteservices stand.
HYTTE2011 dag to 016

Etterspørselen stiger – Kistefos utvider staben igjen og Laftekompaniet merker økende interesse

– Ingen snakker om krise i hyttemarkedet lenger

– Ingen snakker lenger om krise. Nå er hyttemarkedet på god vei opp. Det merker vi ikke minst her på hyttemessen HYTTE2011, sier daglig leder Tonny Lindahl i Dokka-bedriften Kistefos Møbler. Kistefos er en av nærmere tjue Oppland-bedrifter på Norges Varemesse på Lillestrøm.