Norges Varemesse i Lillestrøm.

Publikum informasjon HYTTE2012, 22-25 mars.

Åpningstider

Torsdag og fredag: 12-20

Lørdag og søndag: 11-18

Priser

Voksne kr 150

Barn/ honnør/ student kr 75

Familie 2+2 kr 350

Områdekart og utstillere

2300 P-plasser, Timepris kr 40, Døgnpris kr 140

Løst inngangsbillett gir også til Sjøen for alle.

Hytte2012, 22-25 mars – årets store hyttemesse!

Vi hyttefolk er noen skikkelig ”rare” typer. Vi elsker å dovne oss og småstønne på hete svaberg de få sommerdagene som blir oss forunt. Når det vintres pakker vi oss inn etter alle turistforeningens regler for å stå imot knivspisse kuldegrader der vi staker i vei til en forblåst fjelltopp. Og for noen hundretusener av oss er ikke opplevelsen av norsk natur fullkommen uten at vi kan være inne når vi er ute. Vi ”må bare ha” hytte midt ute i naturen.

Takket være at vi bor i et velstående land, har stadig flere nordmenn fått råd til å skaffe seg fritidsbolig og realisere sin del av drømmen om samlivet med villmarka, fjellvidda eller havlandskapet. Beslutningen om å kjøpe og valget av sted og hytteløsning er samtidig noen av familiens viktigste overveielser. Store penger skal til og familiemedlemmene skal alle føle seg hjemme her. Ja, mange erfarer at hytta til og med blir viktigere og ”mer hellig” enn selv boligen i byen. På pussig vis veves et kompleks av sterke følelser til hytta og familiehyggen ved peisen.
Kanskje er du en av dem som nå skal realisere denne norske ”urdrømmen”. Da kan du vanskelig finne et bedre utgangspunkt for ditt orienteringsløp enn på HYTTE2012. På et mer enn ti mål stort område her på Norges Varemesse på Lillestrøm møter du nær 130 utstillere som kan gi råd, tips, anbefalinger og tilbud på det aller meste – fra den lyngbevokste råtomta i fjellsiden til bløte puter i sofaen.
Eller kanskje er du en av de hundretusener som allerede har funnet fristedet. Da skal det ikke forbause meg om du er på utkikk etter noe som kan forbedre eller forsterke din hytteopplevelse. Det sies at vi nordmenn elsker og trakter etter det enkle hyttelivet. Men når det kommer til stykket jakter vi på stadig nye og smarte løsninger som kan gjøre livet litt mer komfortabelt, når vi først skal ha det enkelt. Det har våre utstillere skjønt.
Uansett utgangspunkt tør jeg påstå at det er umulig å forlate utstillingene på HYTTE2012 uten et fyldig knippe med idéer og impulser. Er du i beslutningsmodus vet jeg at du kommer til å gjøre en god handel også!

Velkommen til HYTTE2012!
Tore Bjørnstad
Hytteentusiast og daglig leder